Udstyr

 

Football kræver en del udstyr, såsom hjelm, skulderbeskytter, bukser med pads osv. Football udstyr kan fås i alle pris-grupper og behøver ikke koste en formue.

 Et komplet begynder-sæt til junior spillere kan købes for omkring 2000,00 kr. Vi anbefaler, at spillerne selv køber deres udstyr, men i starten har klubben udstyr (hjelme og skulderbeskyttere) som du kan låne (mens du sparer op, eller venter på det bliver jul/fødselsdag.
 
Når du er kommet godt i gang og skal spille kampe skal du have et par football bukser (sort), et sæt pads og en Girdles (”underbukser” til at holde pads. Fås med løse eller faste pads) Det er et krav at alle har pads på under kamp og vi kan kun anbefale at man også bruger det under træning, da de giver beskyttelse mod div. slag. 

Hvis en spiller ikke har pads og/eller tandbeskytter på, er det dommerens pligt at sende spilleren af banen. Dette gælder i alle alders grupper. Tandbeskytter skal altid bruges – kamp og træning. Spillerne er selv ansvarlige for at dette er i orden. 

Der findes en meget hjælpsom forhandler af udstyr, som klubben ofte bruger: NFLShop (tidligere Blue Steel Sports Gear).
Se eventuelt deres hjemmeside: nflshop.dk
Husk at købe hjelm inkl. Facemask i klubbens farver. 

 
RANDERS THUNDER, Post adresse: Krogsagervej 2, 8960 Randers SØ, CVR. Nr. 31742080, E-Mail
sitemap | edit | powered by &Rcms