Randers Thunders Ungdomsspillere har taget afsked for en tid med en af vores trænere, Sebastian "Jones" Winter.
 
Det er der en ganske god årsag til - Sebastian har nemlig fået kontakt til en High School i Pennsylvania - hvor han de næste to år skal prøve det amerikanske skolesystem af. Men hvad der ganske givet interesserer Sebastian mere - er at han får rig lejlighed til at spille Football på højere niveau - og spille rigtig meget af det.
 
Sebastian har haft rigtig meget Football i den danske del af sit liv - både som spiller i Randers Thunder, senere spiller i Århus Tigers - og også som spiller på DAFF's ungdomslandshold. De unge spillere i Randers Thunder har således haft rigtig meget glæde af "Jones" store erfaring, gode humør og enthusiasme omkring Football.
 
Sebastians ønske om at komme til udlandet og kontakten til DAFF gjorde det muligt at komme til en privat boarding school (The Hill School) i Pennsylvania - endda med et såkaldt scholarship, det vil sige en pose penge, som gør eventyret mere opnåeligt.
 
Det er Sebastians store ønske - om muligt - at fortsætte eventyret i USA på et College (4 år). Hans præstationer på banen og i klasseværelset kan gøre det muligt at komme ind med et scholarship på et godt College - og ikke mindst et godt College Football hold.
 
Vi ønsker Sebastian alt det bedste i USA - og takker mange gange for utrættelig indsats for Randers Thunder. Vi glæder os til at høre nærmere omkring eventyret. 
 
RANDERS THUNDER, Post adresse: Krogsagervej 2, 8960 Randers SØ, CVR. Nr. 31742080, E-Mail
sitemap | edit | powered by &Rcms